PROJEKT KIALAKÍTÁS

Kedvezményezett neve: Quince Goodies Quality Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Támogatási összeg: 9 999 570 Ft

A Cserhátalja Vidékfejlesztési Egyesület működési területére meghirdetett VP6-19.2.1.-18-4-17 kódszámú, Turisztikai szolgáltatások fejlesztése LEADER helyi felhívás támogatásával egy új, 6 férőhelyes egyéb szálláshely kialakítása valósult meg a Kft. székhelyén, Garábon, a Széchenyi út 10. szám alatti ingatlanon.

A beruházás keretében az épület új tetőlécezést és cserépfedést kapott, megújultak a lefolyó- és az ereszcsatornák. Sor került a födém szigetelésére, a homlokzati felületek színezésére, a külső és a belső nyílászárók részleges cseréjére. A belső vakolt és gipszkarton felületeken falsimítás, glettelés után diszperziós falfestés készült, a szobák laminált padló, a közös használatú helyiségek és a vizes helyiségek csúszásmentes kerámia burkolatot és ragasztott csempeburkolatot kaptak. A szálláshely energiaellátását és gazdaságos működtetését a tetőszerkezetre telepített új napelemes rendszer segíti. 

A belső bontási és felújítási munkálatoknak köszönhetően a földszinten közösségi tér, konyha és egy külön fürdőszobával ellátott 2 ágyas szoba került kialakításra. Az emeleten a meglévő helyiségek átalakítását követően 2 darab 2 ágyas, fürdőszobás szoba várja a pihenni vágyókat. Az épület pince helyiségében kapott otthont a rekreációs – szabadidős közösségi tér, szauna, billiárd és darts biztosítja a jó hangulatot és a pihentető kikapcsolódást.

A térségi szolgáltatókkal kötött együttműködések egyedi programlehetőségeket kínálnak. A Birs vendégház indulását önerőből megvalósított marketing eszközök is segítik, a hagyományos szórólap mellett az internetes megjelenést új weboldal biztosítja, valamint elkészült a vendégház egyedi logója és arculati elemeinek tervei is.

Működteti a WordPress.com.